Cos de cumparaturi

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Returul produselor si accesoriilor in 30 de zile

Stim ca alegerea unui robot de bucatarie care sa fie util in pregatirea rapida a tuturor preparatelor culinare sau a accesoriilor compatibile nu este intotdeauna usoara si din acest motiv va ajutam prin posibilitatea de retur atat a produselor cat si a accesoriilor.

Daca produsul sau accesoriul primit este incomplet sau neconform, este necesar sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii. 

Posibilitatea de a returna produsul in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta, prevazute in OUG 34/2014.

Se pot returna in 30 de zile, atat produsele livrate prin curier cat si daca achizitia a fost efectuata direct din locatiile ESD MAG!

Cheltuielile de returnare a produsului sau al accesoriului vor fi suportate integral de catre consumator.

Daca s-a optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul sau accesoriul returnat indeplineste conditiile de retur, vom returna banii in contul specificat de dvs sau pe card, daca s-a efectuat plata cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul dvs in maxim 14 zile calendaristice.

 

Conditiile de retur care se aplica tuturor produselor si accesoriilor

Produsele sau accesoriile se pot returna in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care au fost livrate de catre curier, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica.

Orice produs sau accesoriu primit cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii il puteti returna.

Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit. Nu putem accepta produsele sau accesoriile asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dvs: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care au fost livrate. 

Daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

 

Conditii de retur specifice anumitor categorii de produse si accesorii

Din categoriile telefoane mobile, tablete si accesorii

Pentru a returna unul dintre aceste produse va rugam sa va asigurati ca nu este protejat de parole setate de dvs si ca ati sters eventualele conturi pe care le-ati definit, astfel incat sa putem readuce produsul la starea initiala din punct de vedere software.

In cazul in care unul dintre aceste produse are licente OEM activate sau de pe care au fost dezinstalate sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate nu se pot returna.

Foliile pentru tablete si telefoane mobile se pot returna doar daca nu au fost folosite.

Accesoriile se pot returna doar daca prezinta usoare urme de uzura, daca nu au fost utilizate.

Din categoriile electrocasnice de mici dimensiuni pentru bucatarie: espressoare de cafea, fiare de calcat, aspiratoare, cuptoare cu microunde si alte aparate mici

Aceste produse se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu prezinta urme de utilizare.

Accesoriile se pot returna doar daca prezinta usoare urme de uzura, daca nu au fost utilizate.

Produsul returnat trebuie insotit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat.

Din categoriile aparate foto, camere video & sport si accesorii, telescoape si optica

Pentru a returna aparatele foto si camerele video va rugam sa va asigurati ca ati sters eventualele fotografii si inregistrari, astfel incat sa putem readuce produsul la starea initiala.

Se poate returna orice produs primit cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii.

Accesoriile se pot returna doar daca prezinta usoare urme de uzura, daca nu au fost utilizate.

Din categoriile televizoare, home cinema & audio, audio HI-FI & profesionale, videoproiectoare si accesorii

Aceste produse se pot returna conform informatiilor mentionate la “Conditiile de retur care se aplica tuturor produselor si accesoriilor

Din categoriile produse pentru iluminat si electrice

Aceste produse se pot returna doar daca sunt sigilate sau prezinta usoare urme de uzura.

Din categoriile produse pentru ingrijirea personala, cosmetice, produse pentru igiena intima, pentru igiena dentara si accesorii

Aceste produse se pot returna doar daca sunt sigilate.

Accesoriile se pot returna doar daca prezinta usoare urme de uzura, daca nu au fost utilizate.

Din categoriile produselor cumparate cu cadouri sau carduri cadou

In cazul in care produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

In cazul in care achizitia genereaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.

 

Produsele pot fi returnate completand formularul de retur urmand pasii de mai jos:

1. Logheaza-te in site-ul ESD MAG cu contul tau de client si completeaza formularul de retur
2. Asteapta aprobarea cererii de catre un agent din service.
3. Impacheteaza produsul sau accesoriul corespounzator in ambalajul original al producatorului astfel incat acesta sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului.
4. Poti preda personal produsul sau accesoriile in locatiile ESD MAG sau il poti expedia prin curier la urmatoarea adresa: Bdul Iuliu Maniu , nr 7, Corp J, parter, sector 6, Bucuresti.

5. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, ESD MAG nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Iti recomandam sa ne trimiti coletul asa cum le livram si noi intotdeauna, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.