Cos de cumparaturi

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Despre noi

ESD MAG este parte a grupului Electronics Suport Division inregistrata la Registrui Comertului cu J40/1227/2009, CUI: 25042583, cu sediul social in Bld. Decebal nr.14, Bloc S6, Tronson I, Mezanin, Sector 3, Bucuresti.

 

Compania ESD ROM este infiintata in anul 2009 si are 3 divizii:

    1. Divizia de Service cunoscuta ca ESD SERVICE, principalul partener al Samsung, LG, Philips, Huawei, Vector Watch, ASUS, precum si pentru alte brand-uri importante in piata din Romania. (www.esdservice.ro)
    2. Divizia de Digital Signage cunoscuta ca ESD DIGITAL si care are ca obiectiv oferirea de servicii si produse de Digital Signage, ecrane si soltii profesionale de afisaj digital. (www.esddigital.ro)
    3. Divizia de Retail cunoscuta ca ESD MAG si care are ca si competenta principala comercializarea de accesorii pentru orice produs smart, electronic, electrocasnic sau de ingrijire personala existent pe piata din Romania. (www.esdmag.ro)

 

ESD MAG este divizia de Retail care a luat nastere din ESD ROM  in anul 2015, in urma cerintelor clientilor ESD de a achizitiona accesorii originale, direct de la producatorii parteneri ai ESD. Pana la aparitia acestui nou brand in cadrul ESD ROM, compania a comercializat deja un volum de 14.000 de accesorii anual, incepand din anul 2012, iar dezvoltarea ESD ROM a venit ca o reactie la cerinta clientilor ESD.

Pentru clienti si consumatori sursa de achizitie a accesoriilor este dovada garantiei si calitatii produselor comercializate, iar parteneriatele ESD sunt dovada acestei declaratii.

ESD MAG comercializeaza accesorii si produse smart, electronice si electrocasnice si are cea mai completa gama de accesorii audio video si pentru aparatura electrocasnica, precum si pentru smartphone-uri si tablete.

Pentru mai multe detalii despre Electronics Suport Division (ESD ROM) puteti vizita si www.esd-rom.ro.