Cos de cumparaturi

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Returul produselor si accesoriilor in 14 zile

Stim ca alegerea unui robot de bucatarie care sa fie util in pregatirea rapida a tuturor preparatelor culinare sau a accesoriilor compatibile nu este intotdeauna usoara si din acest motiv va ajutam prin posibilitatea de retur atat a produselor cat si a accesoriilor.

Daca produsul sau accesoriul primit este incomplet sau neconform, este necesar sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea coletului sau de la ridicarea produsului din locatiile ESD. 

Se pot returna in 14 de zile toate produsele livrate prin curier, confoirm OUG 34/2014 !

Cheltuielile de returnare a produsului sau al accesoriului vor fi suportate de catre ESD MAG, cu exceptia cazurilor in care livrarea comenzilor s-a realizat conform comenzii si solictarii dumeanvoastra si este conform conditiilor de returnare.

Daca s-a optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul sau accesoriul returnat indeplineste conditiile de retur, ESD va returna banii in contul dumeanvoastra bancar. Este necesar a comunica companiei care este contul in care veti dori returnarea sumelor aferente comenzii. Pentru produsele ridicate din locatiile ESD, banii se vor putea returna in locatiile din care produsul a fost ridicat sau in contul bancar comunicat in momentul solicitarii returului.

 

Conditiile de retur care se aplica tuturor produselor si accesoriilor

Produsele sau accesoriile se pot returna in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care au fost livrate de catre curier.

Orice produs sau accesoriu primit cu defect de fabricatie se va returna in termen de 14 zile.

Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit. Nu putem accepta produsele sau accesoriile asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dvs si prezinta: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice. De asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Produsele se returneaza in ambalajul conform, pentru a evita deteriorari la transport si preferabil cu toate documentele cu care au fost livrate: factura, bon fiscal, alte documente care au insotit produsul, ambalajul cu care a fost livrat produsul.

Daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

 

Conditii de retur specifice anumitor categorii de produse si accesorii

Din categoriile telefoane mobile, tablete si accesorii

Pentru a returna unul dintre aceste produse va rugam sa va asigurati ca nu este protejat de parole setate de dvs si ca ati sters eventualele conturi pe care le-ati definit.

In cazul in care unul dintre aceste produse are licente OEM activate sau de pe care au fost dezinstalate sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate nu se pot returna.

Foliile pentru tablete si telefoane mobile se pot returna doar daca nu au fost folosite si/sau desigilate.

Accesoriile se pot returna doar daca prezinta usoare urme de uzura, daca nu au fost utilizate.

Din categoriile electrocasnice de mici dimensiuni pentru bucatarie: espressoare de cafea, fiare de calcat, aspiratoare, cuptoare cu microunde si alte aparate mici

Aceste produse se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu prezinta urme de utilizare.

Accesoriile se pot returna doar daca prezinta usoare urme de uzura, daca nu au fost utilizate.

Produsul returnat trebuie insotit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat.

Din categoriile televizoare, home cinema & audio, audio HI-FI & profesionale, videoproiectoare si accesorii

Aceste produse si accesorii se pot returna conform informatiilor mentionate la “Conditiile de retur care se aplica tuturor produselor si accesoriilor”.

Din categoriile produse pentru ingrijirea personala, cosmetice, produse pentru igiena intima, pentru igiena dentara si accesorii

Aceste produse si accesorii se pot returna doar daca sunt sigilate si/sau nu au fost utilizate.

Din categoriile produselor cumparate cu cadouri 

In cazul in care produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

 

Produsele pot fi returnate completand formularul de retur urmand pasii de mai jos:

1. Logheaza-te in site-ul ESD MAG cu contul tau de client si completeaza formularul de retur
2. Asteapta aprobarea cererii de catre un agent din service.
3. Impacheteaza produsul sau accesoriul corespounzator in ambalajul corespunzator pentru a evita defecte pe durata transportului.
4. Poti preda personal produsul sau accesoriile in locatiile ESD MAG sau il poti expedia prin curier la urmatoarea adresa: Bdul Iuliu Maniu , nr 7, Corp J, parter, sector 6, Bucuresti.

5. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre ESD MAG, cu exceptia cazurilor mentionate in termeni si conditii de retur.

ESD MAG nu va fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Iti recomandam sa ne trimiti coletul asa cum le livram si noi intotdeauna, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.