Cos de cumparaturi

0 articole 0,00 RON

My Cart -

0 articole

Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

1. DREPTUL DE AUTOR

        Intregul continut al site-ului www.ESD MAG.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

        S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.ESD MAG.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.ESD MAG.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii ESD MAG. 

3. DOCUMENTE CONTRACTUALE

        Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

        Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

        Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor si/sau serviciilor din comanda. Daca modifica cantitatea de produse si/sau servicii din comanda  va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.

        Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

4. POLITICA DE VANZARE ONLINE

        Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client/cumparator.
        Pentru motive justificate ESD MAG isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ESD MAG. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al ESD MAG, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

        Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 

        Toate tarifele aferente produselor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A

        In cazul platilor online vanzatorul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

5. COMANDA 

        Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea produselor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului/serviciului. 

        Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. 

        Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului. 

        Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

        - neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
        - invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de ESD MAG, in cazul platii online;
        - datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

        In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din contract, acesta va putea completa online formularul de retur . 

        In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
- pentru comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
- pentru comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
- pentru comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate. 

        Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsele (se va lua data cea mai recenta). 

        In cazul in care un produs si/sau serviciu comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea produsului si/sau serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului. 

6. Confidentialitate 

        S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www. ESD MAG.ro si S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www. ESD MAG.ro si S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
        Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www. ESD MAG.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www. ESD MAG.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin e-mail.
        S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

7. FACTURARE – PLATA

        Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.ESD MAG.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. 

        Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. 

        Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont. 

        Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre ESD MAG in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau. 

        Datele cardului de plata ale clientului/ utilizatorului/ cumparatorului nu vor fi accesibile S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. si nici nu vor fi stocate de catre de  S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate clientul/ utilizatorul/ cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. 

        Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al ESD MAG. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.
- online, prin card. Procesatorul nostru de plati este PayU
- personal din locatiile ESD MAG

8LIVRAREA PRODUSELOR  

        Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat catre cumparator sau in locatiile ESD MAG, conform optiunii clientului. 

        Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. 

        Vanzatorul va efectua livrarea produselor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

        Costurile de transport pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre ESD MAG si firmele de curierat partenere). ESD MAG nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

9. GARANTII 

        

        Toate produsele comercializate de catre ESD MAG beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. De asemenea, pentru accesoriile neimpachetate comercial, pentru garantie este necesara pastrarea bonului fiscal de achizitie pe perioada garantiei. In baza acestui document se va beneficia de garantia mentionata in Cap 9, Garantii.

        Pentru produsele vandute de ESD MAG  vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie. 

        Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. 

        Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national. Pentru garantia ESD pe accesoriile neimpachetate comercial conditiile de garantie acordate sunt urmatoarele:

NU CONSTITUIE OBIECTUL GARANTIEI ORICE ACCESORIU ASOCIAT ECHIPAMENTULUI, PRECUM SI DEFECTE DE FOLOSIRE SI INTRETINERE DERIVATE DIN:

1. utilizarea produsului/ accesoriului în aplicatii/ aplicabilitati ce necesita performante si calitati altele decat cele oferite de clasa si scopul pentru care este destinat produsul sau in afara specificatiilor tehnice aferente;

2.  uzura normala a produselor (ex. uzura fizica, mecanica si electrica, scaderea in timp, deterioarea datorata uzurii)

3.  utilizarea produsului in conditii neadecvate (ex: tensiune de alimentare necorespunzatoare, impamantare inexistenta sau gresita, actiunea socurilor, vibratiilor, loviturilor sau altor forme de abuz fizic, utilizarea de hartie consumabile sau accesorii altele decat cele indicate de producator in specificaţiile tehnice, utilizarea produsului în conditii de mediu necorespunzatoare – actiuni ale substanţelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate, defectarea produsului cauzata de intemperii);

4. manipularea sau instalarea gresita (ex: instalarea gresita a produselor/accesoriilor, instalarea gresita bateriilor sau a acumulatorilor, utilizarea altor modele de surse de alimentare sau accesorii decat cele livrate sau indicate de producator);

5. setari gresite ale produselor sau programelor, virusari, deteriorarea sau functionarea necorespunzatoare a sistemului de operare, a fişierelor de configurare sau a programelor instalate; folosirea altor drivere sau programe decat cele originale care însotesc produsul sau sunt disponibile pentru produs; eventualele incompatibilitati de natura software sau hardware ce pot aparea la folosirea produselor împreuna cu alte produse;

6. deteriorari termice, mecanice si plastice ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, vibratiilor, intemperiilor, neglijentei in utilizare sau a oricaror altor factori, independent de Producator.

7. in gama accesoriilor intra si baterii ale telefoanelor, tabletelor, orice alte aparate electronice care dispun de independenta energetica, precum si in carcatoarele, adaptoarele, castile, capacele fata spate ale echipamentelor, orice alte capace din materiale diverse utilizabile pentru electronice si electrocasnice mici sau mari).

 

        Alte situatii specificate în Certificatul de garantie care insoteste produsul ( acolo unde este cazul).

 

        Accesoriile  neimpachetate comercial care contin sau nu componente electronice cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de o garantie de 3 luni valabila in baza facturii de achizitie sau a bonului fiscal. Accesoriile comerciale beenficiaza de garantia producatorului si au certificate de garantie. Garantia se acorda la ESD ROM sau orice alt service aturoizat pentru remedierea defectelor de fabricatie ale acestor produse.

 

10. LITIGII

        Pentru orice conflict aparut intre S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION  S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L.

11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

        Pentru ca experienta dvs. pe site-ul www.ESD MAG.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .
        Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ESD MAG are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii. 
        Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.
        Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Marketing - Baze de Date din cadrul firmei S.C. ELECTRONICS SUPPORT DIVISION S.R.L.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.